Gevel reinigen & impregneren

Reinigen

Uw gevel is het visitekaartje van uw huis of bedrijfspand. Uw gevel schoonmaken, zorgt dan ook voor een frisse uitstraling van het pand.

Een gevel schoonmaken moet op professionele wijze gebeuren, zeker wanneer het om een kwetsbare gevel gaat. Wij kunnen iedere gevel op professionele wijze schoonmaken.

Om beschadiging van uw gevel te voorkomen, raden wij u aan om dit door een specialist te laten uitvoeren!

Er zijn verschillende methodes om uw gevel te reinigen? Elke steen heeft een andere aanpak nodig. Daarom hangt de methode af, van de aard van de vervuiling, net als de ondergrond (steensoort). Beide factoren hebben invloed op de werkwijze en de methode. 

Impregneren

Muren impregneren (ofwel hydrofoberen) biedt verscheidene voordelen voor uw woning/ bedrijfspand. Impregneren biedt bescherming tegen vocht, dat kan leiden tot vorstschade, mosvorming en schimmel. Bovendien kan optrekkend vocht resulteren in het niet of slecht blijven hangen van behang. 

Door uw gevel te impregneren blijft hij langer beschermd en mooi. Onze medewerkers zijn gespecialiseerd in het reinigen en impregneren van baksteen, natuursteen, kalkzandsteen, klinkers en stucwerk muren. Hiervoor hebben ze een SVS-curcus gevolgd.